Depauw Trading International is actief in de handel van aggregaten, industriële diesel- en scheepsmotoren. Ook voor diverse aanverwante producten zoals onderdelen voor motoren, generatoren, keerkoppelingen en industriële uitlaatdempers bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn niet merkgebonden waardoor we voor elke toepassing de meest interessante oplossing kunnen bieden. We hebben zeer goede afspraken met diverse fabrikanten, importeurs en leveranciers, zodat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Op het gebied van scheepsmotoren en industriële motoren dragen wij de motoren van het merk John Deere een warm hart toe. Wij zijn dan ook officieel erkend verkooppunt voor motoren en onderdelen van dit merk. Deze motoren voldoen aan alle denkbare eisen, zijn uiterst betrouwbaar en hebben een wereldwijd netwerk van dealers.

Wat betreft de industriële uitlaatdempers zijn wij officieel verkooppunt van Axces Industrial Exhaust Systems. Deze fabrikant levert kwalitatief uitstekende producten, heeft een enorm breed gamma, een mega voorraad en is tevens zeer flexibel waardoor alles ‘custom made’ kan worden gemaakt.